Gewonde koffer


Koffer na de reparatie, zoek 7 verschillen.


Koffer-op-wieltjes update 3.0


Het is weer tijd voor een update. De koffer-op-wieltjes heeft ook wat te verduren. Dit keer zat er een behoorlijke scheur aan de onderkant van de koffer. (We kijken even naar de beelden.) Dat die niet vanzelf dicht zou gaan had ik al verwacht.


Voor de zekerheid wachtte ik een paar dagen. Het werd alleen maar erger. Omdat ik vandaag strandde in Bago – en Bago is waarschijnlijk de meest boring plaats op de Filipijnen – had ik voldoende tijd voor de reparatie.


Men neme daarvoor de altijd betrouwbare tweecomponentenlijm. Voor de techneuten onder ons: epoxyhars. Gevonden in een doe-het-zelfzaak. Deze lijm is eigenlijk bedoeld voor metaal. Echter, er was geen andere lijm voorradig. Vandaar.


Al klussend ben ik erachter gekomen dat de kleur exact overeen komt met mijn koffer-op-wieltjes. Die is grijs, warm grijs. Zou toeval dan toch bestaan?